teisipäev, 11. august 2009

Vanttaa lennujaam

11. august, 2009 (10:53)

Selleks korraks on siis reis lõpule jõudmas. Nii nagu alustasime, jõuame ka koju 12-nekesi, olles täiesti elus ja terved.
Nii...ikka Vantaa lennujaam, kell on juba 11.00, aga kaugemale pole blogiga jõudnud. Ilmselt sellepärast, et reis koju on kestnud juba ligi 24 tundi ja magada pole eriti saanud. Aga pärast New Yorgi-Helsinki lendu saavad mõned meist istuda pehmetes rohelistes tekikestes, mis on just sellest lennukist pärit.

Aga nüüd kõige tähtsamast...:)
Reedel, 7. augustil oli meie tantsuetenduse esmaesitlus ja sinna otsa kohe ka teine. Sagimist ja närveerimist oli palju, kuid saime siiski hästi hakkama arvestades seda, et juba pärast esimest etendust oli võhm väljas. Samas oli pärast kõigil emotsioonid laes, sest raske töö sai väärika tasu...

Kell on 11.16 ja istun Helsinki lennujaamas...väsimus on suur, kuid emotsioonid äsjalõppenud suurepärasest reisist on siiski laes :) Natuke on veel oodata...viimane lend väljub 13.40. Praegu on juba täitsa paras aeg koju minna, parimad Jamaica vaatamisväärsused on nähtud ning omalt poolt ka tantsuoskused näidatud.

Räägiksin ka meie kõige tähtsamast konverentsi päevast - 7. augustist, meie esinemisest.
Kui paar päeva varem teada saime, et peame ühe korra asemel kaks korda järjest esinema oli ehmatus ikka päris suur...tants on ju 30 minutit pikk ning hingetõmbe hetki ei ole. Terve päev käis pidev arutelu, et kuidas me ikka need kaks esinemist tehtud saame ja veel muidugi hästi tehtud...kuid alati saab ikka kuidagi moodi hakkama ja pingutasime kõvasti ning tulemus oli vinge. Väga uhke tunne oli tantsida ning kui publik veel pärast etendust püsti tõusis oli kindel, et asi oli hea. Veel mitu päeva pärast meie etendust käisid erinevate maade tantsijad kiitmas, et meil oli hea etendus.... Tänud Elole, kes nii uhke asja tegi!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar