pühapäev, 26. juuli 2009

Big Apple ja "ja man"

"Suur Õun", oma hiilguses ja uhkuses säras oma valguses terve öö meie peale. Tänu Lilianile saime ära näha kõik NY hiilgused ja vaatamisväärsused: Central Park, Time Squere, Empire State Building, Brodway, Subway, 5 cm prussakad ja kassimõõtu rotid. Eemal hiilgas Vabaduse sammas ja kohalikud kalamehed lantisid - kalu.

2 tundi lennu hilinemist ja peale ca 48 tundi ärkvelolekut jõudsime lõpuks palavasse Jamaica suveõhtusse, Montego Bay´s. Väikesed viperused autorendiga ja $10 kottipakkimise eest asusime teele. Pimedus, vasakpoolne liiklus ja väsimus on vaid peamised asjaolud, kuid vaid korra kaldusime harjumusest paremale poole ja eksisime teelt.

Lõpuks saabusime Button Bay Getaway´sse kell 23. Hingemattev väsimus, mis leevendus alles hommikul. Tänane päev on olnud mõnus chill - rannal krillimine, ookeanis ja basseinis ujumine ja Treasure Beach küla külastamine. Kui veel enne tänast ei olnud meil plaane mida me õhtuti teeme, siis peale külas kohalikega vestlemist on meil terve nädala õhtute kava koostatud ja planeeritud.

Homsest siis tegevussse!

2 kommentaari:

  1. Jebedijeee-ajee! Isegi interneti leidsite öömustikpimedusest üles - elagu internet! Harjutage siis ja-man-i hästi ja tooge jamaika-fiilingut meilegi, sest teadupärast varsti juba lõpeb puhkus, kuigi ma tahaks lisaks 4-le juba puhatud nädalale sel aastal puhata veel vähemalt sama kaua :)

    VastaKustuta
  2. Pane (pange) rusikad valmis ja suunurgad üles, sest vaid nii saab läbi viia protseduuri "ja man".

    VastaKustuta